Speisenpläne

 

Menu Oktober 2020

 

 

Fruits and vegetables fresh daily from the salad bar in addition once a week wholemeal bread and tuna

 

Menu 1
Menu 2

 

Der Plan liegt bisher noch nicht vor.

 

Subject to change.

 

Additives and allergy advice

 

Die Menülinie 2 unserer Mittagsverpflegung hat eine DGE-Zertifizierung erhalten und wurde mit diesem Logo ausgezeichnet. Basis der Zertifizierung ist der »DGE-Qualitätsstandard für die Schulverpflegung«. Die Einhaltung der Kriterien wurde von der Deutschen Gesellschaft für Ernährung e.V. (DGE) überprüft.

 

Additives: 1 = beta-carotene, 2 = preservatives, 3 = antioxidants Allergy advice: 13 = contains gluten, 15 = contains egg, 16 = contains fish, 17 = contains peanuts, 18 = contains soya (non-GM), 19 = contains milk (including lactose), 20 = contains nuts, 21 = contains celery, 22 = contains mustard, 23 = contains sesame